Werken bij BiNZ

Ondersteunende diensten

Afhankelijk van je functie zorg je er als medewerker in een ondersteunde dienst voor dat de professionals in het veld zich volledig kunnen richten op de zorgtaken voor hun cliënten.

Verschillende functies

BestinZorg heeft verschillende ondersteunende functies op het gebied van administratie, financiën, automatisering, HR, huishouding, keuken, technische dienst en receptie. Ook functies op het gebied van communicatie, beleidsontwikkeling en managementondersteuning horen daarbij.

Werklocaties

Waar je werkzaam bent is afhankelijk van je functie. Dit kan op het hoofdkantoor in Hoorn, op een van de zorglocaties in Haarlem of op een van de andere locaties van BestinZorg.

Coördinerend begeleider

Als coördinerend begeleider regisseer en coördineer je de zorg en begeleiding van cliënten.
Je biedt begeleiding bij wonen, werken en welzijn om de cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren.

Afhankelijk van het team waarin je werkt kunnen dit ambulante cliënten zijn of cliënten die beschermd wonen. Ook is er verschil in leeftijden, hulpvragen of complexiteit. Specifieke ervaring zoals in autisme of in een bepaalde doelgroep stellen we op prijs.

Zelfstandig werken in een team

In deze functie heb je naast het cliëntencontact ook veel contact met collega woonbegeleiders, naast betrokkenen en externe samenwerkingspartners. Geen dag is hetzelfde. Je werkt herstelgericht en geeft zorginhoudelijke coaching aan je collega woonbegeleiders.

Woonbegeleider flexpool

Als flexibel inzetbare woonbegeleider begeleid je zo'n 16 tot 24 uur per week cliënten bij wonen, leren, werken en het onderhouden van sociale contacten in een veilig leer leefklimaat. Dit kan zowel bij beschermd/beschut wonen als bij ambulante begeleiding.

De cliënten zijn volwassenen en ouderen. Ons doel is dat zij weer grip op hun leven krijgen en een zo zelfstandig mogelijk en maatschappelijk leven kan leiden.

Zelfstandig werken in een team

Je werkt mee in verschillende teams en draait alle voorkomende diensten, e wordt, vaak voor een bepaalde periode, ingezet waar je echt nodig bent. Dit kan zijn vanwege je specifieke kennis, maar ook vanwege een tijdelijke vraag naar meer menskracht.

Flexibel en herstel gericht werken

Je werkt herstelgericht en doet dit vaak samen met de naast betrokkene(n) en (externe) collega's. De zorginhoudelijke coaching ontvang je van de coördinerend begeleiders. Je kunt je beschikbaarheid bij ons digitaal kenbaar maken en wij plannen je 6 weken van tevoren in. Hoe flexibeler je bent, hoe meer uren je kunt werken.
Ons werkgebied ligt in en rondom de plaatsen Hoorn, Drechterland, Enkhuizen, Koggenland, Medemblik, Opmeer, Stede Broec, Haarlem en Amsterdam.